Rakan Baik untuk Sekeluarga

Jenama Dipercayai. Produk Bersejarah.

Minyak Herba Cap Udang
Linimen Rumagon® Cap Udang
Minyak HuoLuo Cap Udang
Testimoni

Kata-kata pelanggan kami

Cik Elifi
Indonesia

Saya bekerja di dapur di sebuah kedai makanan dan minuman. Jadi, kejadian seperti melecur atau terpotong sangat biasa. Yang paling menyenangkan saya, saya sentiasa membawa Minyak Herba Cap Udang bersama dengan saya. Selain membantu melegakan luka melecur dan menghentikan pendarahan pada luka, yang paling penting, Minyak Herba Cap Udang mampu membasmi kuman pada luka supaya cepat sembuh. Saya berpuas hati dengan produk ini. Produk ini wajib disediakan di rumah dan di tempat kerja.

Cik Rachel Lim
Singapura

Datuk saya sentiasa menyediakan sebotol Qing Cao You (Minyak Herba) di sudut meja sisi katil di dalam biliknya. Setiap kali kami terjatuh atau terasa gatal kerana gigitan nyamuk, kami akan duduk di tepi katil (dengan siap sedia kipas di depan untuk melegakan rasa sakit) dan datuk akan menyapukan minyak herba pada bahagian yang tercedera atau tergigit dengan kapas. Menggunakan minyak ini sejak kecil merupakan salah satu sebab kami menjadi budak yang bersemangat tidak mudah luntur kerana kami tahu semua ketidakselesaan akan pulih dengan cepat. Tabiat ini diamalkan sehingga sekarang. Saya sentiasa menyimpan sebotol Minyak Herba Cap Udang di meja sisi katil saya dan menggunakannya setiap kali terdapat ruam kerana gatal. Ruam tersebut akan hilang pada keesokan harinya! Oh, bau minyak yang manis dan menenangkan selalu mengingatkan saya bahawa semua kesakitan akan berlalu dan semua luka akan sembuh.

Cik Ginalyn Villion
Filipina

Minyak Herba ini sangat berkesan. Apabila saya menyapukan Minyak Herba ini pada luka yang berdarah, luka saya berhenti berdarah serta-merta. Saya pasti akan membeli dan membawa pulang Minyak Herba ini ke Filipina untuk berkongsi dengan keluarga dan rakan-rakan saya.

En Jayden Ang
Singapura

Saya menggunakan Minyak Herba sejak saya kecil. Produk ini menemani saya pada pelbagai peringkat kehidupan, terutamanya semasa saya menjalankan Program Perkhidmatan Negara untuk meredakan jangkitan kulat dan gigitan serangga. Sehingga hari ini, minyak ini masih merupakan produk yang mesti ada di dalam kotak pertolongan cemas saya. Terima kasih kerana produk takjub ini memang berfungsi dengan berkesan.  

En Max Cheng
Singapura

Qing Cao You (Minyak Herba) ialah minyak ubat di rumah kami sejak saya masih kecil. Minyak ini memberikan kelegaan yang berkesan dan mempercepat proses pemulihan luka gigitan serangga, luka akibat terpotong ataupun terjatuh. Minyak ini juga dapat mengeringkan jerawat dengan hanya semalam. Aroma wangi yang istimewa ini benar-benar mengembalikan kenangan masa kecil tentang leteran nenek ketika cucunya yang nakal terjatuh di taman permainan dan nenek menyapukan “Qing Cao You” pada luka cucunya.

Mahu berkongsi pengalaman baik tentang produk Cap Udang?
Hantar testimoni dan memenangi hadiah kecil.

Bahasa Malaysia