Rumagon® Cap Udang

Rumagon® Cap Udang (Double Prawn Brand Rumagon® liniment) ialah resipi mengandungi minyak pati semula jadi yang dihasilkan secara unik. Rumagon membantu mempercepat peredaran darah. Selepas menggunakan Rumagon, pengguna akan berasa hangat, tenang dan selesa. Rumagon dapat melegakan kesakitan otot dan sendi, kekakuan, kesakitan yang berkaitan dengan artritis, sakit belakang, regangan, kekejangan dan terseliuh untuk sementara waktu.

Ramuan

Metil Salisilat, Minyak Turpentine dan minyak pati lain.

Fungsi

Untuk melegakan kesakitan otot dan sendi, kekakuan, kesakitan yang berkaitan dengan artritis, sakit belakang, regangan, kekejangan dan terseliuh untuk sementara waktu.

Cara Penggunaan

Sapukan linimen Rumagon pada bahagian badan yang terjejas. Urut dengan lembut hingga diserap sepenuhnya untuk merangsang peredaran darah dan meningkatkan penyembuhan. Ulangi jika perlu.

Perhatian

UNTUK KEGUNAAN LUARAN SAHAJA. JAUHI DARIPADA KANAK-KANAK. JANGAN TERKENA MATA DAN LUKA.

Cara Menyimpan

Simpan di tempat yang sejuk dan kering. Elakkan daripada cahaya matahari secara langsung.

Pembungkusan

28ml dan 50ml di dalam botol kaca.

Tempat Pembelian

Produk Cap Udang mudah didapati di kedai perubatan, farmasi dan kedai serbaneka.  Selanjutnya >>

Peringatan Penting

Pembungkusan Rumagon Cap Udang mungkin berbeza di negara yang berbeza untuk memenuhi keperluan nasional tertentu. Malangnya, terdapat banyak produk tiruan di pasaran. Sila pastikan anda membeli Rumagon Cap Udang yang dikeluarkan oleh Tai Tong Ah Sdn Bhd dari Singapura.

Bahasa Malaysia