Minyak HuoLuo Cap Udang

Minyak HuoLuo Cap Udang (Double Prawn Brand HuoLuo Oil) ialah formulasi yang dihasilkan secara unik, mesra terhadap kulit dengan haruman yang menyenangkan. Minyak HuoLuo mengandungi minyak pati semula jadi yang melegakan kesakitan otot dan sendi, kesakitan, ketegangan yang berkaitan dengan kekejangan, kekakuan dan artritis ringan.

Ramuan

Minyak Kayu Putih, Minyak Serai Wangi, Kapur Barus dan minyak pati lain.

Fungsi

Untuk melegakan kesakitan otot, kesakitan, kubis, kesakitan sendi yang ringan, kesakitan dan gejala artritis ringan, mengurangkan ketegangan otot, kekakuan, kekejangan dan kekakuan sendi yang ringan.

Cara Penggunaan

Sapukan Minyak HuoLuo Cap Udang pada bahagian badan yang terjejas. Urut dengan lembut hingga diserap sepenuhnya untuk merangsang peredaran darah dan meningkatkan penyembuhan. Ulangi jika perlu.

Perhatian

UNTUK KEGUNAAN LUARAN SAHAJA. JAUHI DARIPADA KANAK-KANAK. JANGAN TERKENA MATA DAN LUKA.

Cara Menyimpan

Simpan di tempat yang sejuk dan kering. Elakkan daripada cahaya matahari secara langsung.

Pembungkusan

50ml di dalam botol kaca.

Tempat Pembelian

Produk Cap Udang mudah didapati di kedai perubatan, farmasi dan kedai serbaneka.  Selanjutnya >>

Peringatan Penting

Pembungkusan Minyak HuoLuo Cap Udang mungkin berbeza di negara yang berbeza untuk memenuhi keperluan nasional tertentu. Malangnya, terdapat banyak produk tiruan di pasaran. Sila pastikan anda membeli Minyak HuoLuo Cap Udang yang dikeluarkan oleh Tai Tong Ah Sdn Bhd dari Singapura.

Bahasa Malaysia